Over Theo Bakker

Kijk ik naar mezelf dan ben ik heel veelzijdig bezig geweest in de afgelopen tientallen jaren.Veel portretwerk in de studio, macro opnames in de natuur maar ook van allerlei abstracte voorwerpen zoals glas. Ook bij allerlei evenementen en in theater.

Art en nature
Hieronder zie bloemen en landschappen maar wel in zachte of dromerige sfeer met bijvoorbeeld pasteltinten. Vervreemde wereld om me heen b.v. tijdens wandelingen door bos gevonden of zoals in Fort Asperen

Portretten
Mensen of modellen goed neerzetten tijdens fotosessie. Goede poses en goed uitgelicht, dat blijkt toch hele kunst. Kijken naar licht en lichtbeheersing is een kunst. Naast veel lezen en vieo’s mezelf in periode 2003 tot 2007 gekwalificeerd bij een Engelse organisatie van beroepsfotografen (BIPP) met als mentoren Henk van Kooten (FBIPP) en Leen Koper (ABIPP)

Evenementen en straatfotografie
Buiten op straat is altijd een uitdaging want je weet nooit wat je tegenkomt. Wat dat betreft zijn evenementen en theater ook een grote uitdaging. Afhankelijk van mijn eigen inspiratie iedere keer een andere invulling.
theo_bos300

Theo

Blog - Theo Bakker Fotografie

Zoektocht naar mooi & fascinerend licht

%d bloggers liken dit: